Aktywne Wpisy

sokytsinolop +163
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
źródło: zgadnijktorytorok1
Pobierz
jozef-dzierzynski +181
#demografia #nieruchomosci #ekonomia #antynatalizm
Wybitnie gnije z tego argumentu spadkowiczów że w Polsce nie rodzą się dzieci bo mieszkania są (ich zdaniem) za drogie. Czy wy chcecie mi wmówić że gdyby ceny spadły o te 20-30% to te wszystkie korpoanetki których jedynym hobby są podróże nagle uznałyby że w sumie to one chcą przez rok wyglądać jak ciężarówka a potem zajmować się śmierdzącym, płaczącym i #!$%@?ącycm bachorem? Że odrzucą swoją "kariere" w
Wybitnie gnije z tego argumentu spadkowiczów że w Polsce nie rodzą się dzieci bo mieszkania są (ich zdaniem) za drogie. Czy wy chcecie mi wmówić że gdyby ceny spadły o te 20-30% to te wszystkie korpoanetki których jedynym hobby są podróże nagle uznałyby że w sumie to one chcą przez rok wyglądać jak ciężarówka a potem zajmować się śmierdzącym, płaczącym i #!$%@?ącycm bachorem? Że odrzucą swoją "kariere" w
źródło: WSJ-Poll
Pobierz

Mircy, jak drukarke kupic kobiecie do 500 pln? Uzytek domowy aczkolwiek spory, jakosc zwyczajna, przewaga czarnego. Wazne, by koszty tuszy lub innych atramentow nie przebily wartosci drukarki za pol roku.
Jak pytalem niedawno o sluchawki, wyszlo swietnie :)
Ona znalazla taka:
https://allegro.pl/oferta/drukarka-canon-pixma-g1411-9679477135?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Moze byc?
Ja używam Samsunga M2026 i w zupełności wystarcza.
poszły do góry ceny bo msc temu kupiłem od tego sprzedawcy za 315zł