Wpis z mikrobloga

Na tym protescie 80% to młodzi ludzie przed 18 rokiem życia, nie maja nawet praw wyborczych. Ludzie dorosli wiedza ze to tylko młodzieńczy bunt znudzonych Julek, dlatego nie chca miec z tym nic wspólnego. PiS dal ludziom 500+ pomogl im rodzinom godnie zycie, Emeryci dostaja 13,14 (juz nie gloduja jak za PO). PiS zrobil dla ludzi wiele i my to doceniamy, Jarku jestesmy z Toba. MY POLACY jestesmy z PiSem i kosciolem katolickim.
#protest
R.....S - Na tym protescie 80% to młodzi ludzie przed 18 rokiem życia, nie maja nawet...

źródło: comment_1604183725XHfXwFEu4Oxuu6HimYanXK.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RaiderSPURS: wiem że zarzutka, ale dla większość dorosłych którzy byli za PIS nadala ich rząd jest wspaniały, to prosty naród bez większych wymagań - rzuci socjalem, naśpiewa bajek przed wyborami że ma ogromne plany międzynarodowe i znowu pójda głosować
  • Odpowiedz
+ 0.50gr

@neogeodeta: chyba 0,50 zł?

@killzone: Co się czepiasz, może chłopak jeszcze podstaw przedsiębiorczości nie miał? Matematyki też nie miał, bo zamiast przecinka wstawił kropkę. NO ALE JEST ZA OPOZYCJĄ, TO SIĘ LICZY xD
  • Odpowiedz
Co się czepiasz, może chłopak jeszcze podstaw przedsiębiorczości nie miał? xD

@Arsenazo: To potwierdza tezę OPa w pierwszym wpisie:

Na tym protescie 80% to młodzi ludzie przed 18 rokiem życia, nie maja nawet praw wyborczych.
  • Odpowiedz
@RaiderSPURS: Hahaha chłopie nie ośmieszaj się. Byłem od środy codzień na protestach i to co mówisz jest dla mnie przykładem wojny informacyjnej nie mającej nic wspólnego z rzeczywistością. Owszem młodych ludzi jest sporo bo jakoś tak świat jest ułożony ze młodym się chce a starszym już mniej.
  • Odpowiedz