Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zajcus: Młodzież wszechpolska to bardziej kółko różańcowe niż bojówka. A co do onru twoja teza miałaby jakiś sens gdyby onr miał dostęp do kibolskich fanpage ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojtecki2: No właśnie. Ale zauważcie że gdy tylko jacyś kibice (lub osoby za nie się podające) biją mniejsze grupki protestujących to pisowcy klaszczą uszami.
  • Odpowiedz
@zajcus: I tu pojawia się problem , do obrony takich manifestacji przydało by się trochę solidnych chłopa ale to nie do ogarnięcia, pojawia się antifa ale to czubki i leją każdego kto im się nie spodoba a zwykłych ludzi ciężko nauczyć w kilka dni jak się zachować kiedy nagle całe twoje otocznie zaczyna spierdzielać, każdemu kto nie brał udziałyu w dużej zadymie może się wydawac że on będzie stał ale
  • Odpowiedz
@zajcus: Ale nadstawianie drugiego policzka też nie ma sensu, muszą wiedzieć że atakując też mogą oberwać, nie jestem pacyfistą, za gówniarza dużo rozrabiałem na meczach,teraz za sary już jestem ale wystarczy 30-40 takich żeby się zastanowili czy warto atakować, to też nie są mega twardziele jak wiedzą że mogą oberwać
  • Odpowiedz