Wpis z mikrobloga

@Pyra1 ja otwieram jutro ;) nie oczekuje fajerwerków ale będę miał coś około 30 paczek. Także piwko i będę otwierał ;) też mam paczkę ultimate kilka paczek rzadkich zawodników i inne takie z sbc. Oczywiście czekam na dzisiejsze ważne mecze UEFA i na jutrzejsze normalne :)
@Pyra1: Szukanie logiki w trafach nie ma sensu. Ja od czterech lat nie trafiłem ikony, znajomy co roku ma po 1-2. Trzeba tylko zwracać uwagę prawdopodobieństwo które zawsze jest przy paczkach. EA lubi je sobie zmieniać w zależności od eventu.
@krzychu_kadetem_tera: dziś pewnie jakaś niewymienna jak tydzień temu, ja tylko za fut champions paki + ważne mecze bo za rivals bardziej się w tym tygodniu opłaca monety :) ale też sobie lubie większe openingi zrobić ;)
@euro2000: zostalo mi 6 spotkań w rivals do paki ultimate więc dziś wbije, a co tam do stracenia nic nie mam, może sie w końcu szczęście odwróci :-D jeszcze w piątek jak dobrze pójdzie
@euro2000: w fifie 20 Gatusso mi wpadł co prawda pod koniec więc wiele wart nie był już, niewymienny Neymar tots z wymiennych Van Dijk toty i Richarlison tots (wtedy jakieś milion siedemset) ale też bardzo długo nic trafić nie mogłem, z drugiej strony fajnie sobie budować powoli zespół, a nie od początku nie mieć co już ulepszać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krzychu_kadetem_tera: tak Jesus sie przyda na pewno bo Calvert-Lewin jedynie przy rożnych coś strzelał, trochę niewymiennych wpadło i licze na jakieś fajne sbc z Premier League( ͡° ͜ʖ ͡°) za te bramki i asysty jedynie co trafiłem to Modric, ale w ten sam dzień Aguero i Ederson if za karnet i z jakiejs paki z zadań :)