@MyPhilosophy: Nerwica natręctw. W normalnych czasach powiedziałbym- idź do lekarza. Ale teraz... Jak mówią wyżej, ja np. stukam kluczem we framugę. Dzięki temu pamiętam że zamknąłem
a nie możesz po prostu myśleć o tym w czasie rzeczywistym? "Teraz zamykam drzwi, ciągnę za klamkę, ok zamknięte to idę".
@jezus_cameltoe: trzeba czynność jakąś wykonać, nawet durną (stanąć na jednej nodze, czy coś co się zapamięta). Miałem na punkcie drzwi, oraz kuchenki gazowej - jakoś samo przeszło po kilku latach. Zdarza mi się jeszcze wrócić do domu, czy balkon zamknąłem ;-)
@klaudens125: wiesz co robię? Zamykam dom, wsiadam do samochodu, odpalam, wysiadam i biegnę sprawdzić czy zamknęłam drzwi. K---a, zabija mnie to powoli :')
przyznaje sie oficjalnie - jestem cpunkom, narkomankom, frajerem zyciowym, najlepszym ekko na euw i do tego nie umiem plywac dla wielu z was to szok pewnie ale koniec ukrywania sie
Macie jakieś pomysły, żeby to jakoś ogarnąć?
#gorzkiezale #nerwica #pytanie
źródło: comment_16038708549ld5iIwVwJJre8DjlNTsCr.jpg
Pobierz@MyPhilosophy: a nie możesz po prostu myśleć o tym w czasie rzeczywistym? "Teraz zamykam drzwi, ciągnę za klamkę, ok zamknięte to idę".
@jezus_cameltoe: trzeba czynność jakąś wykonać, nawet durną (stanąć na jednej nodze, czy coś co się zapamięta). Miałem na punkcie drzwi, oraz kuchenki gazowej - jakoś samo przeszło po kilku latach. Zdarza mi się jeszcze wrócić do domu, czy balkon zamknąłem ;-)
@MyPhilosophy: nie nagrywaj zamykania drzwi. problem solved