Aktywne Wpisy

r5678 +6
17h temu widziałem wpis mirka który mieszka w domu i ogrzewa się piecem do którego trzeba wrzucić drewno. Ciekawiła mnie jedna rzecz ale mi nie odpisał. Może inni co mają takie piece odpiszą?
Chodzi o załadunek drewna, serio przy takim piecu można wrzucać po jednym drewienku i nie ma żadnego podajnika żeby nawalić w niego drewna na tydzień i zapomnieć?
#dom #ogrzewanie
Chodzi o załadunek drewna, serio przy takim piecu można wrzucać po jednym drewienku i nie ma żadnego podajnika żeby nawalić w niego drewna na tydzień i zapomnieć?
#dom #ogrzewanie

źródło: Screenshot 2024-12-09 at 11-08-02 Profil @r5678 Wykop.pl
Pobierz
mickpl +92
Większość programistów niczym nie różni się od pana z mema, który pracował w zakładzie ganków stalowych. Całe życie klepią ten sam kod w jednym it-kołchozie i w jednej technologii, a teraz jak są zwolnienia to nie wiedzą co ze sobą zrobić XD
#pracbaza #programowanie
#pracbaza #programowanie
- Nivona CafeRomatica 841 - 3100 zł
- Melitta CI Touch F63-102 EU - 2900 zł
Zastanawiam się nad różnicami pomiędzy tymi ekspresami a MELITTA F53/1-102 CAFFEO PASSIONE OT który jest dostępny 800 zł taniej. Z dwóch kaw mlecznych jednocześnie mogę zrezygnować. Różnice typu mniejszy pojemnik na wodę czy kawę uznaję za istotne lecz to nie jest jakaś przewaga. Bardziej interesuje mnie to co jest w środku i mechanizmy czyszczenia :) Bo jeżeli jest to samo to chyba nie warto przepłacać?
#nivona #ekspresdokawy #kawa #melitta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
widzę że całe życie poświęcasz na wykop, bordo masz w pełni zasłużone :)
Tylko uważaj, bo dostaniesz jeszcze dwójkę z pszyry.
Trochę mocno lewackie poglądy z zaglądaniem innym do portfela, no ale po za tym to jesteś super hiper mega najlepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wyrrrrwaaaa Zamówiłem Nivona CafeRomatica 756 za 2199 zł bo uznałem że nie potrzebuje nic więcej, zobaczymy jak się sprawdzi. Warunkiem koniecznym był też kolor czarny, dzięki za propozycje :)