Aktywne Wpisy
Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
IntruderXXL +120
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
- Nivona CafeRomatica 841 - 3100 zł
- Melitta CI Touch F63-102 EU - 2900 zł
Zastanawiam się nad różnicami pomiędzy tymi ekspresami a MELITTA F53/1-102 CAFFEO PASSIONE OT który jest dostępny 800 zł taniej. Z dwóch kaw mlecznych jednocześnie mogę zrezygnować. Różnice typu mniejszy pojemnik na wodę czy kawę uznaję za istotne lecz to nie jest jakaś przewaga. Bardziej interesuje mnie to co jest w środku i mechanizmy czyszczenia :) Bo jeżeli jest to samo to chyba nie warto przepłacać?
#nivona #ekspresdokawy #kawa #melitta
@Lorenzo_von_Matterhorn: Tej, bogaczu nie masz ani domu, ani mieszkania? no co Ty.... śpisz w swojej super furze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
TO TY BYŁEŚ TĄ PIPKĄ, DO KTÓREJ PRZYJECHAŁ JAKIŚ SEBA I SIĘ ZESRAŁEŚ Xd
https://www.cda.pl/video/59054162
O k---a i ty tutaj jeszcze jesteś xD
Tylko skończ p-------ć jaki jesteś oh i ah wszędzie, jak to zły prywaciarz ma wille i osobówki w leasingu z zestawu, jak to kierowca zarabia 10k miesięcznie, jak to ty żyjesz ponad innymi ludźmi (a tutaj wyszło że domu nie masz, a nawet mieszkania...), zaraz jeszcze się pewnie dowiemy czym jest ten super