Aktywne Wpisy

michal-panicz +27
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
yrrotnuu +146
Dzisiaj nadszedł ten piękny dzień, w którym z radością zadzwonię do czynszojada i oznajmię, że Zgredek jest wolny i nie potrzebuje już od niego wynajmu.
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem
Ciekawi mnie jego reakcja… Przez cały czas regularnie podnosił opłaty, a teraz sam będzie musiał odświeżyć mieszkanie i znaleźć nowego nieszczęśnika, który zechce wspinać się codziennie na czwarte piętro bez windy.
#nieruchomosci #wynajem

Jestem w 4 klasie technikum na kierunku informatyk(nie wiem co ja tu robię). Z matmy jestem noga, za to cała historia/geografia(większość to teoria ) wchodzą jak masło. Chciałbym zdawać maturę z biologii i czegoś jeszcze co pozwoliłoby dostać się najlepiej na medycynę, albo podobne tego typu kierunki. Jest jeszcze jakiś przedmiot opierający się głównie na teorii tak jak biologia i punktowany na tego typu kierunki? Dodam że biologie miałem w 1 klasie i zaczynałbym od zera. Ewentualnie myślałem o prawie bo jak wyżej historia wchodzi mi jak masło, musiałbym się douczyć tylko wos-u. Wracając do biologii materiał z podręczników do rozszerzenia i robienie arkuszy wystarczy czy potrzebne będą jakieś dodatkowe materiały?
#medycyna #lekarski #techbaza #licbaza #matura
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f91b884c53de577b9aae896
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę