@magiereczka: Sprawdź średnie ceny na otomoto. Wiele zależy od wyposażenia (w Focusach potrafi być taka anomalia, że masz ogrzewane fotele, ale brak tylnych czujników parkowania).
@magiereczka: jak dla mnie nie. Mały diesel, ani mocy, ani frajdy ani nie jest bezawaryjny, do tego 160k to jak ma to cud, a jak ma to zaraz powoli wszystko będzie trzeba robić bo akurat to przebieg serwisowy, do tego subiektywnie drogo bo jest wiele fajniejszych aut w tej kwocie i wcale nie hehe premium. Ot byle auto przedstawiciela handlowego proszków do prania, bezpłciowe totalnie.
@BajerOp: chce kupić kombiaka żeby z bagażami nie było problemu + dojazdy, dziennie około 80 km, nie potrzebuje potwora tylko szukam czegoś ekonomicznego, jechałem tym 1.5 i byłem zaskoczony, bo myślałem że będzie mega zamulony - a było ok. Martwi mnie tylko przebieg, bo silnik pewnie projektowany do 250k km max @OrzechowyDzem: jaki silnik?
@magiereczka: 1.5 tdci 120KM, kombi. Szału z miejscem na kanapie i w bagażniku nie ma, ale dobrze się to prowadzi, spalanie ok, dynamika ok. Zajrzyj na grupę Ford Focus MK3 [POLSKA] i poczytaj o tym silniku. Wydaje mi się, że w tym budżecie ustrzelisz niższy przebieg.
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
@BajerOp: masz jakieś doświadczenia?
Tak, z większym przebiegiem albo rocznikowo starsze :D jak OPowi zależy na w miarę młodym aucie to polecam. Sam mam.
@OrzechowyDzem: jaki silnik?