#leagueoflegends pozdrawiam wszystkich którzy twierdzą że nie mogą climbować przez teamy w low elo. git gud ( ͡º͜ʖ͡º) btw. adc to najprostsza rola w grze
@vvertoi: no ja nie moge, niewazne jak bardzo sie staram.
Przykład z ostatniej gry: jungler wkurzony bo mu zbanowałem czempa, a później trucizna ukradła red buffa xD (ale to nie moja wina, zostawilismy mu buffa z 500 hp a i tak nie potrafił ogarnac trucizny) midlaner wyszedł z gry w 15 minucie jak nie udało sie ff a adc sprzedał itemki bo jak mialem redbuffa to typ i tak oddał prio przeciwnikom wiec bralem
@NewBlueSky: no jak grasz teemo to w miare oczywiste że nie da się wygrać ( ͡°͜ʖ͡°) chociaż tutaj akurat niefortunnie bo nafeedowany corki sobie wyszedł
@Zakakaikane: @vvertoi: Żeby wyjść z low elo wystarczy outfarmić przeciwników. Masz pół itema więcej i masz przewage bo ludzie nie wiedzą o powerspikach swoich postaci xD
pozdrawiam wszystkich którzy twierdzą że nie mogą climbować przez teamy w low elo. git gud ( ͡º ͜ʖ͡º)
btw. adc to najprostsza rola w grze
źródło: comment_1603303234dz1aVCeVM4iZJATVuh5rIf.jpg
PobierzPrzykład z ostatniej gry:
jungler wkurzony bo mu zbanowałem czempa, a później trucizna ukradła red buffa xD (ale to nie moja wina, zostawilismy mu buffa z 500 hp a i tak nie potrafił ogarnac trucizny)
midlaner wyszedł z gry w 15 minucie jak nie udało sie ff
a adc sprzedał itemki bo jak mialem redbuffa to typ i tak oddał prio przeciwnikom wiec bralem
źródło: comment_1603303814MWELKoZWGHo2QgPLz5DNtF.jpg
Pobierz