Wpis z mikrobloga

@UchoSorosa: Fun fact: Żydzi stanowią 20% laureatów nagrody Nobla, tymczasem Polscy Nobliści to:
- p0lka co uciekła do Francji
- Typ co napisał książkę o tym jak polscy chłopi jedzą guwno
- Niepiśmienny elektryk z Gdańska
- Komunistka
- Ukrainka polakożerka
  • Odpowiedz
A to ciekawe, bo sami Żydzi

@asterrr: Widzę ten strach - Żydzi z dużej - szacun XD
wiesz że równie ciekawe jest to że głupie prawaki nie ogarniają że ten pan na zdjęciu jest z pochodzenia Węgrem. (już widzę tą rozkminię prawicowego dzbana jak sobie pakuję Jerozolimę w środek Węgier).
Jeszcze mi może napiszesz że ten pan na zdjęciu poniżej nie jest polakiem bo jest czarny:
UchoSorosa - > A to ciekawe, bo sami Żydzi

@asterrr: Widzę ten strach - Żydzi z du...

źródło: comment_1603118313NY3iTbhYQLLClqO7zENn0O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Widzę ten strach - Żydzi z dużej - szacun XD

@UchoSorosa: Urojenia widze mocno. Wystarczy, że ktoś pisze poprawnie i już szok. No, ale ty widze jak na rasowego trola 'polak' oczywiście - oh, ale ty masz mocną psychikę EPIC TR0LL!!1. Nie wiem po co to zdjęcie, ja tylko przedstawiłem kilka opini samych wymienionych co o sobie myślą. Chyba każdy się zgodzi, że tamta opinia jest bardziej miarodajna niż opinia
  • Odpowiedz
Nie wiem po co to zdjęcie, ja tylko przedstawiłem kilka opini samych wymienionych co o sobie myślą

@asterrr: Nawet nie wiem jak to z sobą połączyć. Co to ma wspólnego z panem na zdjęciu?
  • Odpowiedz
@Fighter_forGlory: Ja użyłem w kontekście screena, który był w moim poście i było to użyte poprawnie. Idź się wymądrzać gdzie indziej, najlepiej wcale. Z resztą co by tu miało wyznanie mieć do rzeczy? Judaizm można wyznawać nawet będąc Polakiem i potomkiem Mieszka I. Wróć zobaczyć skrina z mojego posta i pomyśl 2 razy w jakim celu mieli by się tłumaczyć, że nie są biali bo wyznają judaizm - jaki tu
  • Odpowiedz
1900... jesteście głupsi, niż myślałem. Z tego okresu pochodzi np jeden z największych naukowych oszustów żydowskiego pochodzenia - Zygmunt Freud

@Grothar: Ja o rybach a ty o grzybach. Trzeba mieć nieźle zryty beret żeby zarzucać tutaj Freuda. JPRD dzbanie lecz się na nogi bo na głowę za późno.
  • Odpowiedz
Trzeba mieć nieźle zryty beret żeby zarzucać tutaj Freuda. JPRD dzbanie lecz się na nogi bo na głowę za późno.

@UchoSorosa: trzeba mieć nieźle zryty beret, żeby wyskakiwać tu z tym plakatem sprzed stu lat. Lecz się dzbanie na głowę, bo ewidentnie jest chora.
  • Odpowiedz
trzeba mieć nieźle zryty beret, żeby wyskakiwać tu z tym plakatem

@Grothar: nie plakat tylko książka. dzbanie nawet tak prostej rzeczy nie potrafisz rozróżnić jak znaczenie słów "plakat" oraz "książka"

plakatem sprzed stu lat.

Czy przypadkiem nie napisałeś coś wcześniej o "Jak powiedział jeden z przodków Mulan "nie wszyscy mogą być akupunkturystami","
  • Odpowiedz