Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)

źródło: 1000009416
Pobierz
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy

źródło: IMG_5510
Pobierz
Tldr: tak mogą określać się tylko protestanccy anglosasi według najbielszych z białych.
Nieprzypadkowo słowo slav od slave różni się jedną literką ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#antykapitalizm
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #libertarianizm #heheszki #konfederacja
źródło: comment_1603050593BZoxWExpSuaGBeFLeUehr3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A my kiedy odbudujemy wielką Lechię?
Dobre jest to, że bitwę określa się mianem boskiego cudu. A prawdziwy powód przegranej bolszewików to tylko i wyłącznie nie wykonanie rozkazu przez Gruzina który dostał od KC spowodowany konfliktem personalnym między nim a Trockim.
Czyli p00laczki uważają owego postacie za matke Boga? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1603051257XQaGk5hIsiC9da51c1q1ue.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mi się wydaje że jasny kolor skóry może nam zaszkodzić gdy kolorowi zechcą kiedyś rozliczyć białego człowieka za wszystkie krzywdy.
Znajoma w RPA mierzy się z dosłownie takim problemem, no i jak ma czarnym wytłumaczyć że jest dzikuską jak oni?
@Niepokorny_Heretyk: to jest mechanizm budowania tożsamości. Amerykanom pokazują szeregowca ryana i każdy młody Amerykanin czuję się jakby sam walczyl w 2 wojnie światowej
A nam.pokazują czasem Grunwald, a czasem szeregowca ryana dlatego mamy tak nasrane we łbach i wydaje nam się jakbyśmy byli częścią zachodniego świata. A to tylko kablówka xD