Wpis z mikrobloga

Ej, mati, widziałeś jaką ta nastoletnia dziewczynka napisała głupotę na Twitterze? Dawaj ją pociśniemy na wykopie, bo nigdy nam się nie uda jej wyruchać tak jak każdej innej kobiety, chociaż bardzo byśmy chcieli, to przynajmniej będziemy mieć bekę i wyjdzie że lewaki są głupie.

#bekaztwitterowychjulek
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EpicBeardMan: To współczuję, jeśli miałeś jeszcze większe bzdury xD poza tym argumentum ad ruchanie, no ja Cię proszę... ehh widać boli niektórych ten tag, a przecież on jest typowo bekowy
  • Odpowiedz
@EpicBeardMan: ludzie bekę mają z debilizmu, a to że są młode dziewczyny to już drugorzędną sprawa. I tak, lewaki są z reguły głupie. Nie myl z osobami o poglądach lewicowych
  • Odpowiedz
@EpicBeardMan: pewnie jakby zamiast bekaztwitteorych julek bylo bekaztwitterowych oskarkow nie miala bys nic przeciwko i sama bys sie z tego smiala . Widac , ze beka z juleczek cie boli bo pewnie troche sie z nimi utozsamiasz
  • Odpowiedz
@EpicBeardMan: z każdego można się śmiać, szczególnie z osoby, która jest młoda a robi z siebie kogoś z doświadczeniem, znawcę itp. chociaż bardziej przydałby się kubeł zimnej wody.
  • Odpowiedz
@EpicBeardMan:

Ktoś, kto wytyka kompleksy bandzie onanistów musi mieć jeden cel:

Chcę poruchać

Tego nie napisałem, tylko żebyś poszedł się pochwalić żeby sobie bardziej ego podbić tym jaki to lepszy jesteś od grupy
  • Odpowiedz