Wpis z mikrobloga

to ja, czarny łabedź. Marne to odbicie na wig20 jak po 4 dniach zwałki. Wlasnie otwieram 15 kontraktow na spadki. Wszystko bedzie zalezalo jutro od allegro czy pociagnie w dol index wig20 po wejsciu(na co licze) i wszystko wywali podloge na 1650. jak wywali dol, dokladam kolejne kontrakty. SL na 1705,niech Bogda Boghanov ma mnie w opiece yolo #gielda
  • 13
@Sabarolus: hmm nie wiem czy to tak dziala, takie wywalenie innych walorow na rzecz allegro bedzie chyba mialo miejsce dopiero po wejsciu allegro do samego wig20. oni musze miec okreslona kwote w wig20, potem sobie beda zonglowac. sentyment zagranicy co do wig20 wyglada na negatywny, mwig nie ma znaczenia dla nich. zobaczymy, czas pokaze.
@kot__morderca: no shortowanie przy takim poziomie to naprawdę odważnie. Właściwie na jaki poziom liczysz? 1600? CDR musiałby trochę spaść z rowerka, a czempioni na najniższe poziomy od lat pko po 19, pzu 22 itd
@DubKidz: po wywaleniu 1650 w dol licze na zejscie 1550 i tam postoj. widzialeś wypowiedzi Łona? on juz rozwaza minusowe stopy, tacy tam eksperci są. niewykluczam zejscia nawet do dołka marcowego przy problemach sektorow finansowych. branza deweloperska, kolo zamoachowe gospodarki, od nastepnego roku wyglada ze bedzie padaka.
@DubKidz: true true, wyglada ze niepotrzebnie obnizylem z tego pierwotnego 1705. Ale patrzac na koncowke, nic sie nie zmienilo w moim zalozeniu, sentyment jest zły wiec powodzenia z tym longiem :) nawet to allegro zachowalo sie tak jak mowilem, i jutro pewnie dalej dól. Ja nie mam zadnych akcji od sierpnia, poczekam, popatrze. bo niepewne to wszystko. i wejde w S jak wybija to 1650 tak czy siak.