Aktywne Wpisy

Gmeras +356
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Technick20 +70

#bekaznarodowcow #januszcore
źródło: comment_16025865656HdPrdue2NwadMW22DmXvJ.jpg
PobierzTo tak jakby katolik nie mogl mieszkac np. W UK bo tam wiekszosc osob jest niewierząca. Tak przykladowo katolik nosi krzyżyk, żyje według przykazań itd. Dla patrioty ważna jest, historia, kultura, tradycje państwa. Ciezko coś zrobic jak rządzący nie pomagaja w rozwoju państwa, opozycja tylko potrafi narzekac a na wypoku stało sie modne oczernianie wszystkiego co Polskie... Historia zawsze zatacza koło, jeszcze przyjdą
Ty za to piszesz ze znasz same przypadki ludzi ktorzy wyjezdzaja i siedza na zasilkach hehe
znam przypadki nie jest tożsame z tym, że się z takowymi zadaję :). Zasiłki za dziecko, za bezrobocie, za chorobę psychiczną którą nie trudno symulować... Cieszę się, że masz takich zaradnych znajomych ehkm. patriotów. Dla mnie temat jest wyczerpany, chyba że potrzebujesz bardzo coś jeszcze dodać. Jak nie to miłego scrollowania