mirki dostalem wlasnie moj #bluetooth #glosnik #jbl charge 4 i powiem Wam tragedia... ukradli mi we wloszech JBL Charge 2+ i pomijajac glosnosc, to dzwiek jest niskiej jakosci + okazalo sie ze siedzi tam jeden glosnik mono... na szczescie kupowalem w #mediaexpert wiec po prostu im go odesle / podjade do sklepu,
myslicie ze z #dockin d fine bede bardziej zadowolony? 40zl drozszy ale przynajmniej na "papierze" wyglada konkretnie.
a moze polecicie cos innego (niekoniecznie drozszego)?( ͡°͜ʖ͡°) #audio
@kAdi: miałem Dockin D Fine pierwszej edycji i szczerze to polecałbym. I-sza seria
O edycji + już tylko widziałem z opinii innych użytkowników negatywne komentarze w stylu "gdy gra ciszej dźwięk faluje" czy "w trybie stereo czasem potrafi rozłączyć połączenie". Druga edycja plusów widze też już idzie jakimś trybem hajperskim z cyklu 3 tryby dźwięku, ehh widać marka Dockin obrała znany front, pierwszy D Fine nie potrzebuje cyrków tego typu
@JohnDoe01: i tu właśnie zaczyna się ta granica. Kto przy grillu czy wypadu za miasto w teren będzie głowić się nad takimi aspektami, osobiście chodzi mi o to by coś tam w tle grało przy w miare normalnej jakości bez tzw. defektu "pierdziawki". Stereo to już dla mnie poważne odsłuchy typu kolumny + wzmacniacz czy monitory studyjne a nie głośniczki BT :D
na szczescie kupowalem w #mediaexpert wiec po prostu im go odesle / podjade do sklepu,
myslicie ze z #dockin d fine bede bardziej zadowolony? 40zl drozszy ale przynajmniej na "papierze" wyglada konkretnie.
a moze polecicie cos innego (niekoniecznie drozszego)?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#audio
AudioTest
I-sza seria
O edycji + już tylko widziałem z opinii innych użytkowników negatywne komentarze w stylu "gdy gra ciszej dźwięk faluje" czy "w trybie stereo czasem potrafi rozłączyć połączenie". Druga edycja plusów widze też już idzie jakimś trybem hajperskim z cyklu 3 tryby dźwięku, ehh widać marka Dockin obrała znany front, pierwszy D Fine nie potrzebuje cyrków tego typu