Data donacji - 02.10.2020 Donacja - płytki + osocze Grupa krwi - AB- RCKiK Warszawa Prywatny licznik - 12300 ml (⌐͡■͜ʖ͡■) Odznaczenia - Honorowy Dawca III stopnia
Powoli do przodu po najwyższe miejsce na podium. Potrzebuje jeszcze 5 donacji płytek krwi z osoczem ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Pociongowy: miałam 4650 wpisane w książeczkę jak dołączyłam do klubu miejscowego ^^ zastanawiałam się czy dodać bo teraz wykopki wylicza mój prawdziwy wiek i się wyda że nie mam 18 lat ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pociongowy: ja zamierzam oddawać do 15 litrów i potem raczej jakiś czas koniec ^^ zamierzam zrzucił 3 kg a już teraz balansuje na granicy i specjalnie piję dużo wody i jem rano bo mnie ważą xD zawsze jest 50.4 kg
*>*kobietom na wykopie żyje się źle. *>*mizoandria też na wykopie silna xD @zosiasamosia1: Na Wykopie z zasady kocha się z byle powodu - @evenstar pamiętamy - i nienawidzi z byle powodu :p
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
Data donacji - 02.10.2020
Donacja - płytki + osocze
Grupa krwi - AB-
RCKiK Warszawa
Prywatny licznik - 12300 ml (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Odznaczenia - Honorowy Dawca III stopnia
Powoli do przodu po najwyższe miejsce na podium. Potrzebuje jeszcze 5 donacji płytek krwi z osoczem ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#barylkakrwi #krwiodawstwo
#krwiodawstwo
Komentarz usunięty przez autora
Jak to 50.4 kg... jak Ty wyglądasz.. (╯°□°)╯︵ ┻━┻( ಠ_ಠ)
*>*mizoandria też na wykopie silna xD
@zosiasamosia1: Na Wykopie z zasady kocha się z byle powodu - @evenstar pamiętamy - i nienawidzi z byle powodu :p