@adametto: Cześć, chciałem zapytać czy to nagranie jest zrobione przez Ciebie i czy interesują cię informacje jak wyleczyć boreliozę? Bo tak się składa, że właśnie udało mi się zakończyć rehabilitację żony i pozbyliśmy się wszystkich objawów, a 3 lata temu była w bardzo podobnej sytuacji jak Ewa. Pozdrawiam
@ArtyQ, tak jestem autorem, ciekawi mnie temat i chciałbym wiedzieć jak najwięcej odnośnie do metod leczenia, bo znam Ewę osobiście i każda informacja, która może jej pomóc jest cenna.
@adametto: No to zacznę od najbardziej spektakularnych efektów( ͡°͜ʖ͡°) W które do dziś nie mogę uwierzyć, Glycan Krzem Organiczny Arthrosil wzbogacony Glukozaminą i Chondroityną 500ml Na spotkaniach z medycyną klasztorną i ziołolecznictwem byliśmy na prezentacji tych suplementów i gdybyśmy je od razu kupili to rok bólu byłoby mniej, a tak przy okazji teść chodzący o kulach już ich nie potrzebuje i zrezygnował z zapisu
chciałem zapytać czy to nagranie jest zrobione przez Ciebie i czy interesują cię informacje jak wyleczyć boreliozę?
Bo tak się składa, że właśnie udało mi się zakończyć rehabilitację żony i pozbyliśmy się wszystkich objawów, a 3 lata temu była w bardzo podobnej sytuacji jak Ewa.
Pozdrawiam
W które do dziś nie mogę uwierzyć, Glycan Krzem Organiczny Arthrosil wzbogacony Glukozaminą i Chondroityną 500ml
Na spotkaniach z medycyną klasztorną i ziołolecznictwem byliśmy na prezentacji tych suplementów i gdybyśmy je od razu kupili to rok bólu byłoby mniej, a tak przy okazji teść chodzący o kulach już ich nie potrzebuje i zrezygnował z zapisu
https://www.youtube.com/watch?v=eEOai6KWHQY
Długo walczy z mitami ale ostatnio nie nagrywa.