Aktywne Wpisy

Sriracha +325
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +16
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

Walnęła mi drukarka i od kilku lat zamiast kupić nową jeżdżę po mieście drukować kwity. Nie jest tego dużo, dosłownie kilka stron co kilka miesięcy ale jednak wolałbym mieć sprzęt w domu żeby za każdym razem nie jeździć na miasto, tym bardziej, że często druki muszę zrobić w sobotę/niedzielę kiedy punkty druku są zamkniętę.
Planuję kupić jakieś najtańsze urządzenie wielofunkcyjne HP (oczywiście nie takie z mega drogimi tuszami), w poprzednie zainwestowałem sporo ale i tak padła głowica po 3 latach (dosyć często używana drukarka, z zamiennikami tuszów bądź też sam uzupełniałem za pomocą cebulackich zestawów z allegro żeby nie przepłacać).
#drukarki #komputery #kiciochpyta #drukowanie #druk
Nie rozwazales zakupu jakiejs taniej laserowki?