Aktywne Wpisy

rales +1837
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +129
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

To nie jest taniec na lodzie i tu nie ma punktów za styl.
Myślę że ten trashtalk to nadal część teatrzyku
Są mistrzowie jak Izzy, Conor czy Jones którzy wiedza, ze trzeba nakręcać walkę żeby zarabiać godziwe pieniądze. Sa tez tacy jak MM którzy będąc prawdopodobnie najlepszym zawodnikiem P4P na świecie robił tak niskie PPV ze Dana wymienił go za Askrena bez mrugnięcia okiem.
Sprzedawanie walki to 50% sukcesu, zobacz sobie takiego