Aktywne Wpisy

ly000 +14
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
r5678 +118
w skali cringu 9/10
źródło: 4b440ca16258f12de7a86bd5993bf0c4
Pobierz

#prawojazdy #samochody #motoryzacja
@skeeto666: xD
Jechać nie co wolniej po mokrej nawierzchni szczególnie gdy dopiero zaczyna padać.
Nie być ch**em a będzie dobrze. Polecam oglądać na YT kanał "polskie drogi", pobudza wyobraźnię.
Jeździć przepisowo, mino to że jest to źle odbierane w naszym kraju. Szerokości na drogach.
- Bieg redukuj przed znakiem ograniczenia prędkości.
- Tato mi mówił, żeby wchodzić w zakręt na lekkim gazie. Wiadomo prędkość wcześniej zmniejszasz, a ten gaz to nie za dużo, ma być stała prędkość. Nie wiem po co, ale nie miałby powodu, żeby mnie okłamywać.
- Uważaj na pasach jak jest korek, a ty jedziesz przeciwnym pasem ruchu (żeby nie zrobić tak jak wiadomo kto, wiadomo komu i wiadomo gdzie)
-
@ks2m: no tak jest w Łodzi, wsiadasz do L i jedziesz na retkinie i tyle xD wszystko na pamiec