Aktywne Wpisy
WielkiNos +67
ruda_stuleja +168
Beka ze zdjęć na googlu z Apteki "Przy Chełmskiej" magister farmacji Anna Milczarek-Alwaked. Babka sobie spermiarzy w klienteli łowi chyba XDDDD
#p0lka #spermiarzalert ##!$%@? #heheszki
#p0lka #spermiarzalert ##!$%@? #heheszki
Po raz pierwszy więc czekam na dobre rady i protipy, póki jeszcze nie jest za późno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W garnku mam już łopatkę, szponder, kurczaka, jarzyny rosołowe i cebulę.
Wątróbka będzie smażona z cebulką i dodana na końcu.
#gotujzwykopem #arinkaofood
@Czarli1234 jest cały wędzony boczek już w garnku i porcje rosołowe ze skórą, łopatki także nie wykrajałam z białego.
@arinkao: na wschodzie, Rosja - trochę mniej Ukraina, oraz na zachodzie zwłaszcza we Francji masło to standardowa procedura przy pasztecie.
Bo jesteś Ty i nie muszę ¯\_(ツ)_/¯.
Chociaż wolałabym mieć taką jedną, dwie strony czy dużych YTberów którzy są ponadczasowymi mistrzami z których można w razie potrzeby czerpać, zwłaszcza ruskich i francuskich, to oczywiste.
@Popo44 można i tak, ja szybko przesmażę wątróbkę z cebulą i kozakami w maśle klarowanym. Lubie robić wątróbkę, podoba mi się jej zapach.
Wątróbki nawet nie poczujesz. W każdym pasztecie jest wątróbka, poza tym bardzo lubię ją nawet samą. Nie wiem co będzie wiec z tym ślubem ( ͡° ʖ̯ ͡°)