Jeszcze rok temu sapałam się do wykopków, że można być zalanym dyktą genetycznie, a teraz mam na koncie - 15 kg ( ͡º͜ʖ͡º) Śmieje się z siebie, że tak myślałam. Tak naprawdę jesteśmy zalani przez nas samych... rok temu ważyłam 70 kg przy wzroście 165, a teraz 55 kg, ale jednak mam problemy psychiczne i ogólnie problemy z odżywianiem, ale dałam radę i lecę dalej!(✌゚∀゚)☞ #odzywianie #dieta #grubasy #zdrowie
@mateusz-zahorski: Ogólnie to nie schudłam zdrowo, bo głodziłam się często i nabyłam coś takiego, że obsesyjnie liczę kalorie, więc.... słabiutko. Ale lepiej czuję się ze sobą, jednak dalej z tyłu głowy mam takie coś, że '''bruh, muszę bardziej schudnąć, bo jestem gruba'' Zdjęcia mogę wysłać na pv:)
@zykythic Jasne, że tak, ale coś z tyłu głowy mi mówi, że "bruhh ale grubas schudnij do 48' Ale to wynika już z psychiki, bo gdy byłam gruba, to rodzina mi ubliżała (✌゚∀゚)☞
Śmieje się z siebie, że tak myślałam.
Tak naprawdę jesteśmy zalani przez nas samych... rok temu ważyłam 70 kg przy wzroście 165, a teraz 55 kg, ale jednak mam problemy psychiczne i ogólnie problemy z odżywianiem, ale dałam radę i lecę dalej!(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#odzywianie #dieta #grubasy #zdrowie
o i co, samopoczucie ci się poprawiło?
Ogólnie to nie schudłam zdrowo, bo głodziłam się często i nabyłam coś takiego, że obsesyjnie liczę kalorie, więc.... słabiutko. Ale lepiej czuję się ze sobą, jednak dalej z tyłu głowy mam takie coś, że '''bruh, muszę bardziej schudnąć, bo jestem gruba''
Zdjęcia mogę wysłać na pv:)
Komentarz usunięty przez autora
Myślę, że to co napisałeś to jest prawda! Zazwyczaj ja krytykuję facetów, ale baby ostatnio też mnie denerwują :( stop @crazykokos:
@Yuuuki: No to już chyba jesteś prawie na mecie, bo to raczej dobra waga.
Jasne, że tak, ale coś z tyłu głowy mi mówi, że "bruhh ale grubas schudnij do 48'
Ale to wynika już z psychiki, bo gdy byłam gruba, to rodzina mi ubliżała (✌ ゚ ∀ ゚)☞