Aktywne Wpisy

WypadlemZKajaka +23
Mój ulubiony tag, #przegryw, dobrze jest czasem poczytać te wysrywy żeby się upewnić, że najlepszą decyzją było ogarnięcie swojego życia zamiast lizania się po fiutkach z innymi na tym tagu.
Tak po za tym, sporo z was jest gejami ale boi się dopuścić do siebie takie myśli.
Tak po za tym, sporo z was jest gejami ale boi się dopuścić do siebie takie myśli.

Minieri +116
ideologia
- kolejne słowo wytrych by walczyć z rzeczywistością.https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Polityka/Marek-Jedraszewski-o-ideologii-singli-kaze-nam-zyc-jako-samotna-wyspa
#bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa #4konserwy
@Poro6niec: rozumiem, że tym tekstem podrywasz laski na pierwszych randkach?
@barystoteles: Gosciu, jakie randki, jak ja mam 15 lat? Dopiero wczoraj dowiedzialem sie, ze laski, tam na dole, to maja dwa otwory - jeden na uryne i jeden na poduszkowanie. Do roboty wezme sie dopiero po ukonczeniu pelnoletnosci.
Nie wybrzydzam. Grunt, aby moja przyszla wybranka serca miala szerokie biodra i co najmniej 1,9 m wzrostu.
Osoba upośledzona socjalnie (powstrzymywanie się od bliskiego związku z drugą osobą) wie oczywiscie wszystko w tym temacie. Nie praktykuje ale dużo czyta XD
@Fighter_forGlory: Najlepsze jest to że takich duchownych słuchają, czytają tylko lewaki, wierzący mają to w dupie bo wiedzą że są idioci na tym świecie, nawet papieża ignorują