Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pshemeck: dokładnie. jest w komfortowej sytuacji, ma dach nad głową, niemałe dochody, pełna michę i nie musi tyrać w fabryce 8 godzin dziennie. Rozpuch to jego forma relaksu którą wybrał chyba z nudów.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: Moze ktos pomoze w jakiś sposób, slawek jak to ogladasz to wez doladuj telefon itp i tak zycie leci na pomocy frajerow bezużytecznego ćpuna. Moniczka sie przekonala jak ten biedny zagubiony wojtek jest, ale naiwnych nie brakuje.
  • Odpowiedz
@lifififi: Nie sądzę. On z samego mielenia dziąsłami i losowania słów swoje zarobi. Nie podejrzewam go o to, by mógł zrobić co jakiś czas kontrolowaną dramę dla wyświetleń.
Spokojnie by się utrzymał z samych kłótni z Kononem i jazd na Meksyka.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: Mi to szkoda takich ludzi jak ty i podobnych. Serio. Takie życie to musi być cierpienie. Ludzi, którzy tylko żeby poczuć się lepiej muszą śmiać się z gościa który jest na totalnym dnie. Jeszcze przyklaskują aktą agresji w jego stronę.
Brawo stary jesteś lepszy od cpajacego żula. Piątka. Jesteś super!
  • Odpowiedz
@Pshemeck niezupełnie zgadzam się ze zdaniem 'tylko on', to mieszanka składowych, wychowania, otoczenia i wielu innych. Bez wątpienia jednak decyzje które podejmują maja kluczowe znaczenie i jest to jego wina w zdecydowanej większości.
Zaznaczam, że też mi go nie szkoda, nie próbuje go też usprawiedliwiać, stwierdzam fakt jako osoba która wyszła z wieloletniego uzależnienia.
  • Odpowiedz
@Kiciamia: Jak ma problemy psychicznie i nie można ich siłą leczyć to czemu mam go żałować? Skoro sam nie chce się leczyć a siłą nie można to mi go nie jest żal. Tyle razy ile mu rękę podawali a on miał na to wywalone? Zero szacunku dla tego gościa.
  • Odpowiedz