CarAdvice, moja ulubiona stronka o autach (z down under) dała felieton o autach i rynku moto w Australli w 1991 - JEST MOWA O NIKKI'm - czyli o naszym F126p :D
@Student_AWAS: i dlatego tagujesz też #fso ? no weź ( ͡°͜ʖ͡°) swoją drogą zastanawiam się kto kupował w krainie kangurów te małe wypierdki, jacyś tamtejsi desperaci/masochiści najprędzej xD
@SonyKrokiet: bo #fsm mniej popularne :D poza tym... to polsko włoskie i to :D, no i RWD :>
Tak, kupno Malczana, w chwili gdy można było mieć jakiegoś Holdena to dla mnie abstrakcja :D BTW warto zwrócić uwagę, że Corsa B, której nawet nie można porównać do F126 wyszła 2 lata później... a komfort jazdy, przestronność i wszystkoe inne.... no :D
@Student_AWAS: dobrze że nie otagowałeś # czarneblachy ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) co do Corsy B, to zauważ że sraluch wywodził się jeszcze z lat 50. kiedy zupełnie normalne było wsadzanie silnika z tyłu XD
@SonyKrokiet: tak, wiem, wiem, ale był czas, gdzie oba auta były dostępne na rynku jako nowe :D Ogólnie Corsa A to też było małe, ciasne auto, ale B to S klasse przy A :D
Mimo wszystko, Maluch ma w naszym kraju to specjalne miejsce, chcemy tego czy nie - prywatnie lubię włoszczyznę, ale patrząc na takiego 133, to można było to sprytniej zagospodarować... no ale dla Włochów 126 to był
https://www.caradvice.com.au/880256/australian-car-sales-1991/
#polska #fso #fsm #samochody #motoryzacja #australia #piszaonas
Tak, kupno Malczana, w chwili gdy można było mieć jakiegoś Holdena to dla mnie abstrakcja :D BTW warto zwrócić uwagę, że Corsa B, której nawet nie można porównać do F126 wyszła 2 lata później... a komfort jazdy, przestronność i wszystkoe inne.... no :D
@Student_AWAS: dobrze że nie otagowałeś # czarneblachy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) co do Corsy B, to zauważ że sraluch wywodził się jeszcze z lat 50. kiedy zupełnie normalne było wsadzanie silnika z tyłu XD
Mimo wszystko, Maluch ma w naszym kraju to specjalne miejsce, chcemy tego czy nie - prywatnie lubię włoszczyznę, ale patrząc na takiego 133, to można było to sprytniej zagospodarować... no ale dla Włochów 126 to był
BTW tylko dwa kraje miały takie reklamy 500 - Włochy i Polska ( ͡° ͜ʖ ͡°)