Aktywne Wpisy
Tulky +9
Mam problem z #policja. Wczoraj w godzinach wieczornych byliśmy w pięć osób ze znajomymi na schodkach. Dwóch znajomych paliło lolki. Nagle podeszło dwóch policjantów przedstawili się i po krótkiej rozmowie powiedzieli znajomym że są zatrzymani i jadą na komendę.
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu

akhdir +194
Paychoterapeutka zaproponowała mi poszukanie partnerki na tinderze xDD. Dobrze że nie przeglądanie instagrama w celu samowalidacji
#przegryw
#przegryw
W szkole dzieci mają OSIEM RAZY WIĘCEJ religii niż wiedzy o społeczeństwie.
W szkole dzieci mają TRZY RAZY WIĘCEJ religii niż informatki.
W szkole dzieci mają WIĘCEJ religii niż: chemii, fizyki, biologii i techniki ŁĄCZNIE.
Tym z Was, którzy edukację odbierali jeszcze w starym systemie nie muszę przypominać, kto to powiedział, a młodzi może sobie wyguglują:
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie!"
#bekazpisu #dobrazmiana #edukacja
Poza tym lekcji religii są nieobowiązkowe XD
@somskia: @Schulz: za moich czasów nie było tyle religii, ale też była w środku dnia. Chociaż byłem wtedy względnie wierzący (co niedziela do świątyni) to jak zobaczyłem kretyna, z którym mieliśmy mieć lekcje to powiedziałem starym, że
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@?. Straszenie dzieci diabłem, albo że bozia z nieba je ukarze?
W szkole średniej nie lepiej. 95% uczniów ma ten przedmiot w dupie. 4% się przykłada, bo chce mieć piękne świadectwo, a 1% to jakiś świetojebliwek, który ma jeszcze w pamięci szurniętą katechetkę z podstawówki. To po prostu strata czasu