Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4658
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +335

pomysł mam taki, żeby kupić wersję z 16GB ram i samemu zrobić upgrade do 32GB bo boli mnie dopłacanie takiej kwoty do ramy gdy na allegro można go mieć za 500zł
Pytanie co z gwarancją wtedy?
Na moim miejscu kupilibyście wersję 32GB dopłacając 2k czy za 500zł samemu wymienili?
Mogę spytać czemu macMini?
Jedynym powodem dla którego rozważyłbym Hackintosha była by możliwość grania w gry:)
Same macki poleciały mocno z ceny wobec pogłosek o nowych procesorach Applea i ujednoliceniu platformy mobilnej i komputerów osobistych.
Mini jest zbyt drogi i upierdliwy(niszowy)
Ale Pro13’ z zeszłego roku można już dorwać w rozsądnej konfiguracji za ok 5000PLN
@paaszczaktaxi: iMac wydaje mi się niewygodny. Mam dwa monitory fhd, Magic Mouse i keyboard.
@rybak17: nowe maki mini z i7 mają minimum 16GB
Co do RAM to spokojnie wsadzałem 64GB i na start system zjadał ponad 8GB.
Co do gwarancji to wsadzasz oryginalne pamięci i odsyłasz.
Nie masz żadnych problemów z nimi?
I czym wymieniłeś? Masz jakiś zestaw typu ifixit czy bez narzędzi?
Jak będziesz wymieniał to pamiętaj o torxach z zabezpieczeniam. Mogę polecić śrubokręty Xiaomi i Wiha.