Wpis z mikrobloga

@Wilczek03:
Otóż to. Niech se każdy nosi co chce ale w mój gust się nie w-------a. Dla mnie to tez raczej obrzydliwe i se napisze. Niech wyzywają od inceli xD.
  • Odpowiedz
Jasne, że jej, ale dlaczego ja nie mam prawa wyrazić opinii, że to obleśne?

@Wilczek03: Jak chcesz sobie tak uważać to uważaj sobie, ale w domu, a nie obnoś się swoimi upodobaniami publicznie.

Co mam dziecku powiedzieć gdy zobaczy że ktoś odczłowiecza jakąś osobę dlatego, że mu się nie podoba?
  • Odpowiedz
neuropa po prostu uznaje, że kobieta nie ma obowiązku robić rzeczy, które trafiają w gusta

@dontonek: no nie ma obowiązku przecież o co chodzi. O to że komuś się to może nie podobać? Gdy robi rzeczy które nie trafiają w gusta? No dziwne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@dontonek: jeszcze wczoraj neuropejsko-tęczowa zaraza wysyłała Sośnierza do fryzjera bo nie podobała im sie jego fryzura a także komentowali jego ubiór.
Jedyne co #neuropa uznaje to to że hipokryzja jest ich drugim imieniem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Flypho: porównujesz nie golenie pach (których nie widać w normalnych warunkach i wcale nie oznaczają, że ktoś się nie myje codziennie) do meneli? Nie mówiąc już o tym, że obie te osoby odczłowieczasz ( _)

Nie rozumiem tej pogardy i nienawiści
  • Odpowiedz
@captyn:
Nie porównuje tylko dałem przykład na to ze ludzie odczłowieczają innych ze względu na wyglad. Resztę sobie sam dopowiadasz.
  • Odpowiedz
  • 0
#neuropa upodobała sobie dziewczyny z nieogolonymi pachami XD.

@Wilczek03: a Ty jak widzę nie widzisz różnicy między "podnieca mnie to", a "niech se robi co chce, jej wybór". #neuropa po prostu uznaje, że kobieta nie ma obowiązku robić rzeczy, które trafiają w gusta @Wilczek03

@dontonek: zębów też niech nie myją najlepiej
  • Odpowiedz
@Dawkins_Wszechwiedzacy: Generalnie gdy jedynym twoim argumentem jest jakiś mój komentarz sprzed x lat wg mnie jest po prostu oznaką braku lepszych no ale dobra, możesz sobie to przeklejać jeśli masz taką pasję i sprawia że czujesz się lepiej, mnie to nie bardzo. Jak ty za jakiś czas zmądrzejesz to ci pogratuluję, generalnie większość obrzydliwych lewagów jakich znam kiedyś było korwinistami i innymi pisowcami więc mnie takie rzeczy nie dziwią.
  • Odpowiedz