Możecie się śmiać, ale nadmierna potliwość to p--------a sprawa, tym bardziej jak człowiek jest tego świadomy to stresuje sie i jest jeszcze gorzej xd #gromda
@Bezimienny_Typ: każdy kto pracuje w tv pewnie próbuje to jakoś ogarniać a tak wzięli tego tysona z ulicy, nie nauczyli nawet mikrofonu obsługiwać i jest jak jest.
@Klanevo: chłopie jakie leki? Chyba nie masz na myśli perspiblok? Higiena jest, ale co z tego jak po 10 minutach jesteś zlany pptem. Wydałem furmankę kasy na lekarzy i każdy zgodnie ze taka Pana uroda. Nie jest to takie proste jak ci się wydaje.
@Whatswrongwiththeworldmama: jak jestem na podwórzu nie, ale wystarczy że wejde z zimnego do ogrzanego pomieszczenia i płynę od potu. Podejrzewam że mam uszkodzony jakiś ośrodek termoregulacji.
@Bezimienny_Typ: pod pachy i na stopy polecam antidral działa jak złoto. Mi się poci łeb i z tym nic się nie da zrobić. Przywykłem do tego, że czasem wyglądam jakbym wyszedł spod prysznica └[⚆ᴥ⚆]┘ pogódź się z tym i przestań stresować, trochę pomaga.
@Bezimienny_Typ oczywiście eksperci wyskakują z gowno dającym antidralem lub innym nieskutecznym syfem typu etiaxil, odaban, itp, po którym następuje swędota pach w nie ustanie potliwości, trzym się cumplu ( ͡°ʖ̯͡°) osobiście stosuję wkładki przeciwpotne od paru lat ale to nie zmienia faktu, że często się skupiam na paszkach..
@Jestem_Tutaj Nie generalizuj, bo u mnie działa antidral. Nie jest zbyt komfortowe jego używanie, ale efekt jest świetny. Ale wiadomo, to w przypadku miejscowej potliwości, a nie całego ciała.
Stoję w kolejce do kasy w markecie, pełen koszyk, przede mną sami faceci. Każdy czeka, jak człowiek, aż przychodzi ona – #p0lka z jedną rzeczą w ręku. Staje obok, wzdycha, patrzy na telefon, potem na nas. W końcu rzuca:
#gromda