Aktywne Wpisy
Hopsa +40
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
źródło: photo-output
Pobierz
Kalinka89 +3
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę

Chciałbym pokazać kilka rozmów telefonicznych z osobą, która nie panuje nad emocjami, wyzywa, obraża, grozi i zastrasza. Z kolei mops i dzielnicowy twierdzą, że "wszystko jest ok, miała zły dzień". Chodzi dokładnie o moją byłą żonę. Mam #!$%@? dość wszystkiego. Policja, prokuratura i sądy nic nie robią bo musieliby ukarać dzielnicowego, kilku policjantów prewencji oraz zrobić porządek w całym mopsie, którzy na początku postanowili jak to usłyszałem "obligatoryjnie" zająć mnie mną a kiedy w końcu zobaczyli jak jest na prawdę tak "hehe nie mieszamy sie w rodzinne problemy". Nie chodzi tu o mnie a o moje dzieci. #!$%@?, cierpią dzieci przed matkę i debilny system, który na dzień dobry skazuje faceta na porażkę. Chcę też wrzucić tu jej obdukcje z pobicia oraz nagranie z interwencji policji, gdzie nawet policjanci nie widzą żadnego śladu a w szpitalu ma posiniaczoną twarz. Na #stopcham wysłałem nagranie do opublikowania, na którym widać kobiete jak sama rzuca mi sie na auto a następnie policjanci znajdują mnie na mieście i dowiaduje sie, że potrąciłem jeszcze wtedy swoją żonę, która z podejrzeniem złamania ręki pojechała na pogotowie.
Takich cyrkow jest od #!$%@? do dnia dzisiejszego i czas aby ktoś zobaczył jak kobieta jest w stanie zniszczyć faceta bo postanowił odejść, odszedlem bo miałem dość bycia bankomatem i czułem, że przez poroże nie mieszczę sie w drzwiach.
#pytanie ##!$%@?
Podbij do któregoś z posłów Konfederacji, oni lubią iść pod prąd.