Wpis z mikrobloga

Mirko na jaki serwer mogę wrzucić nagrania audio? Serwer taki jak np youtube, gdzie nagranie zobaczy każdy i nie zniknie za tydzień.

Chciałbym pokazać kilka rozmów telefonicznych z osobą, która nie panuje nad emocjami, wyzywa, obraża, grozi i zastrasza. Z kolei mops i dzielnicowy twierdzą, że "wszystko jest ok, miała zły dzień". Chodzi dokładnie o moją byłą żonę. Mam #!$%@? dość wszystkiego. Policja, prokuratura i sądy nic nie robią bo musieliby ukarać dzielnicowego, kilku policjantów prewencji oraz zrobić porządek w całym mopsie, którzy na początku postanowili jak to usłyszałem "obligatoryjnie" zająć mnie mną a kiedy w końcu zobaczyli jak jest na prawdę tak "hehe nie mieszamy sie w rodzinne problemy". Nie chodzi tu o mnie a o moje dzieci. #!$%@?, cierpią dzieci przed matkę i debilny system, który na dzień dobry skazuje faceta na porażkę. Chcę też wrzucić tu jej obdukcje z pobicia oraz nagranie z interwencji policji, gdzie nawet policjanci nie widzą żadnego śladu a w szpitalu ma posiniaczoną twarz. Na #stopcham wysłałem nagranie do opublikowania, na którym widać kobiete jak sama rzuca mi sie na auto a następnie policjanci znajdują mnie na mieście i dowiaduje sie, że potrąciłem jeszcze wtedy swoją żonę, która z podejrzeniem złamania ręki pojechała na pogotowie.

Takich cyrkow jest od #!$%@? do dnia dzisiejszego i czas aby ktoś zobaczył jak kobieta jest w stanie zniszczyć faceta bo postanowił odejść, odszedlem bo miałem dość bycia bankomatem i czułem, że przez poroże nie mieszczę sie w drzwiach.

#pytanie ##!$%@?
  • 9
@Cointreau tyle tylko, że chce aby to wszyscy widzieli. Nawet nagrania z mops i dzielnicowym, wiem, że to pewnie karalne i będą chcieli dobrać mi sie do dupy ale #!$%@?, czas najwyższy aby ci ludzie odpowiedzieli za swoją pracę.