Aktywne Wpisy
NapoleonV +544
Byłem w Lewiatanie po p--o. Kupiłem jeden 4pak i jedno luzem. Oraz inne zakupy.
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Zwierz33 +5
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
#jazz
na początek
Halie Loren – Blue
[nagranie pochodzi z albumu Butterfly Blue wydanego w 2015 r. #smoothjazz #easylistening ]
[to wykonanie standardu z 1939 r. pochodzi z albumu wydanego
2018 pt. The Roots Of Rey | Despacito Margo ]
[nagranie pochodzi z albumu wydanego w 2018 r. pt. Flying ]
[nagranie pochodzi z albumu wydanego w 2016 r. pt. Day Breaks ]
Ella Fitzgerald - Good Morning Heartache
[wykonanie klasyka (napisanego przez: Dan Fisher, Ervin Drake, Irene Higginbotham a zaśpiewanego po raz pierwszy przez Billie Holiday w 1946 r.) ukazało się na płycie "Clap Hands, Here Comes Charlie!" w 1961 r.]