mirki transy mam pytanie. W moim atego 1224 z 2007 roku jest zamontowanie oryginalne radio i na środku podsufitki jest jeszcze jedna otwarta wnęka DIN z kablami zakończonymi kostkami iso. Co mogło być w tej wnęce? Drugie radio? Dodam tylko, że to atego ma malutki wyświetlacz z zestawu Mercedes Truck Phone Comfort (coś podobnego do parrota). Telefon mi się z tym paruje, ale nic więcej się nie da zrobić. Czyżby w tej wnęce był jakiś moduł od Truck Phone Comfort?
@wezsepigulke: jak już to sobie kupię radio na 24v, tyle czy jest jakieś radio na rynku z bluetooth które by też miało wejście na trzecią kostkę iso?, prawdopodobnie ona jest do podawania informacji na wyświetlacz auta na desce rozdzielczej
Czemu od dwóch tygodni wszyscy zewsząd straszą wojną? Jak to się stało że w ciągu kilku miesięcy przeszliśmy ze śmiania się z orków i wyśmiewania Putina ze na ukrainie nic nie jest w stanie zrobić, do zapowiedzi że zaraz wojna i to na terenie Polski?
W moim atego 1224 z 2007 roku jest zamontowanie oryginalne radio i na środku podsufitki jest jeszcze jedna otwarta wnęka DIN z kablami zakończonymi kostkami iso. Co mogło być w tej wnęce? Drugie radio?
Dodam tylko, że to atego ma malutki wyświetlacz z zestawu Mercedes Truck Phone Comfort (coś podobnego do parrota). Telefon mi się z tym paruje, ale nic więcej się nie da zrobić. Czyżby w tej wnęce był jakiś moduł od Truck Phone Comfort?
#transport #ciezarowki
źródło: comment_159792667739croFkqkDPNxStKJW3uGh.jpg
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/radio-samochodowe-12v-24v-do-koparki-ciagnika-ab3-8928289557