Aktywne Wpisy
paxtax +4
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Na oku mam shimano m520 + buty Shimano me400. Czy taki zestaw jest git na crossa/mtb/ w przyszłości gravela jako zestaw na każdą porę roku?
Zdarza mi się spontaniczna potrzeba wzięcia roweru i czegoś załatwienia na mieście, da radę jeździć na tych 520 w zwykłych adidasach?
Przy 31.25cm rozmiar stopy jaki rozmiar Shimano brać?
#kolarstwo #rowery #rower #pedalujzwykopem #mtb #gravel #cross #shimano
Co do jazdy w adidasach... no nie polecam :)
@C_H_M_I_E_L_U: to wiem, ale konkretny model proszę :P
@majeranek: czym sie różnia niby? Cena prawie dwukrotnie wyższa.
Da radę, chodzić też, ale komfortu zero.
@NoNameNoIdeaNoLife: to kup sobie takie nakładki na spd do zwykłych butów
@mrucyfon: rozmiar większe trzeba brać czy to bzdury?
@majeranek: rozkręcić? W jakim celu? Trzeba często je czyścić czy wystarczy przepłukać pod wodą i szczotką raz na pół roku?
Komentarz usunięty przez moderatora
@NoNameNoIdeaNoLife: Dać się da ale te pedały są wąskie i ciężko ułożyć na nich stopę w zwykłym bucie
Rozmiar według tabelki shimano. Ja mam skórzane tribany z decathlonu i jestem z nich zadowolony, porównywałem je do szosowych shimano i tribany wydawały się być wykonane lepiej, ale nie wiem jak
Jak ktoś jeździ w spd już dłuższy czas to nawet nie czuje, że się wpina albo wypina, bo robi to z automatu.