Aktywne Wpisy

first +193
Dla kobiet wielkomiejskość, netflix & chill and podróże xD
Małe miasta i wsie są dla mężczyzn, panie Areczku.
#zydkrecikorba #onet #p0lka
Małe miasta i wsie są dla mężczyzn, panie Areczku.
#zydkrecikorba #onet #p0lka
źródło: biedne
Pobierz
pekas +47
Ja p------e. Co to za wykop w ogóle jest. Dlaczego tak wszystko przez ostatnie kilka lat zostało s---------e?! Kiedyś mogłeś tutaj nawet kogoś poznać, a dzisiaj to co drugi użytkownik w weekend ma k---a jakieś spektrum s----------a, którego nie jesteś w stanie ogarnąć w swoim wieku.
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy
#wykop #moderacjacontent #moderacja #zalesie #przemysleniazdupy

@ziumbalapl: Tu się nie zgodzę, bo jedyna pozytywna zmiana to wywalenie państwowych ślubów. To, co proponuje lewica to tylko zmniejszanie puli podobno dyskryminowanych ludzi (poligamisci dalej nie mogą się hajtac)
To idąc tym samym tokiem rozumowania - należy zakazać zawierania małżeństw starszym, a także bezpłodnym osobom. Co więcej, Bosak i jego żona także nie powinni mieć żadnych przywilejów, ponieważ nie posiadają
@MehowM: bzdura totalna, pary LGBT również odczuwają chęć posiadania potomstwa i uwaga, żeby ci mózgu nie w------o - robią sobie dzieci dostępnymi metodami jak on vitro czy surogacja ( ಠ_ಠ)
@worth: W jaki sposób ludzie lgbt nie szanują kultury? Nie mów mi o wieszaniu flag z tęczą, która jest znakiem przymierza w Biblii. Tęcza obraża co najwyżej matołków, którzy wierzą w slogany na ciężarówkach fundacji pro-life
@MehowM:
Zwiazki LGBT bardzo rzadko decyduja sie na posiadanie dzieci nawet z adopcji to jakis promil. Nie ma wiec powodow
Jak łatwo ulec stereotypom i tworom swojej wyobraźni xD
Napisałeś że pary otrzymują przywileje małżeńskie, bo mogą robić dzieci, ale z drugiej strony zezwala na małżeństwa osób bezpłodnych i tych co nie mogą się już rozmnażać, aby nie podkopać rangi małżeństwa?
Czym jest w ogóle ta ranga małżeństwa i w jaki sposób można ją podkopać? Weź mi to wyjaśnij bo ja głupi lewak i nie rozumiem.
@James_Owens: Czyli odbieramy Bosakowi przywileje, bo nie ma dzieci ¯\_(ツ)_/¯