Wpis z mikrobloga

Mirki,
napaliłem się na kierownice żeby pograć w F1, ale totalnie niedzielan. Znalazłem sobie taką za 5 paczek i stwierdziłem, że jeśli będę z niej korzystał 2-3 razy w miesiącu to jest słaby pomysł. Czy ktoś jest w stanie polecić jakąś kierownicę za stówkę albo dwie dla niedzielana? Tak żeby nie było szkoda siana, a i nie będzie boleć jak się będzie kurzyć. #f1 #kierownica #gaming #hardware #grywyscigowe #pytanie #sprzetkomputerowy #granturismo
  • 11
@ZmutowanaFrytkownica: @Endriu_: Kurde właśnie o tej kierownicy pisałem. Ten model pojawia się wszędzie i opinie są naprawdę bardzo dobre. Jednak nowa 500-700 zł na ten moment z tego co się orientowałem.
Mam obawę co do używki szczerze mówiąc. Obawiam się wtopy, uszkodzeń zaraz po zakupie bez gwarancji i możliwości zwrotu. (,)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SenegalMamWSercu: T150 Pro często jest ostatnio na promocjach w okolicy 600-700zl, ma zajebiste pedały T3PA i lepszy mechanizm od G29. G29 ma za to dobre wykonanie, i jak ustrzelisz ją za 600zl to dobry deal, nie daj się nabrać na następcę g293 która będzie latać za prawie 2k zł xD Dodali tylko jakieś pseudowibracje na kierownicę xD