Aktywne Wpisy

qaluhilak +65
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja

Cancermoon +10
Prawda to taka jest ze albo sie urodzisz z jakims talentem i ktos ci go pokaze i to wykorzystasz albo cale zycie kolchoz

Nie bijcie, dopiero się uczę, a nie mam kogo innego zapytać.
#java #spring
notifyUrl, i na ten adres przychodzi powiadomienie. Weryfikujesz podpis, jeżeli się zgadza to odpowiadasz 200 OK, i w sumie tyle.@daniel95: w pierwszym komentarzu wkleiłem ci linka do przykładowych requestów z powiadomieniami
w zaznaczonym przez ciebie fragmencie jest link do instrukcji jak zweryfikować podpis, reszta już zależy od tego co masz w tym swoim projekcie. Na pewno będziesz musiał zmienić status, może do tego jeszcze jakieś generowanie faktury albo mail do klienta z potwierdzeniem zakupu.
@daniel95: Pierwsza linijka
Tworzysz nowy kontroler np. PayUNotifiactionController i i implementujesz metodę POST przyjmującą JSON w body jako wejście.
Tu niestety kończy się moja wiedza, bo z API PayU nie pracowałem (pracowaliśmy z innym dostawcą).
Edit: Wyprintuj też header, może statusy błędów trzymają w headerze.
Robisz zwykłą klasę i adnotujesz @RestController
Dodajesz metodę z @PostMapping która przyjmuje @RequestBody odpowiadajace temu POJO i tyle.