Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stanley88 +792
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

i nie widzą w tym nic dziwnego ani głupiego
Ale następnym razem zanim zaczniecie mi coś zarzucać, sprawdźcie czy przypadkiem nie mówiłem czegoś dokładnie odwrotnego. Bo akurat zarówno w przypadku obrazy uczuć religijnych (również w przypadku tęczy na pomniku) jak i rapującego Korwina powiedziałem dokładnie to samo: Nie podoba mi się to, ale lecenie z tym do prokuratury jest niepoważne i nie powinno mieć miejsca. A prawo nie powinno chronić niczyich uczuć.
O
A samo pisanie swoich negatywnych opinii o czyimś zachowaniu jest przejawem poprawności politycznej? No, skoro tak mówisz :P
I spokojnie, nie będę tu wchodził w debatę, po prostu następnym razem nie
@lewackie_japko napisałeś o tworzeniu filmów, więc chyba masz problem z pisaniem tego co masz na myśli. Widzisz 5 zdań nie umiesz napisać bez wtopy :) Łatwiej byłoby wrzucić link albo skrina i go skomentować to byśmy wiedzieli chociaż do czego się odnosisz.
Przyczepiłeś się do tej penalizacji, ale kompletnie nie o tym był ten post. Był o poprawności politycznej. Przeczytaj go może kilka razy, to w końcu zrozumiesz, że nie napisałem tam nic o penalizacji.
Zaraz, zaraz. Ty nie piszesz swoich negatywnych opinii. Ty robisz całą krucjatę. Robisz filmy, tłumaczenia. Mówisz, czym jest poprawność
@BurzaGrzybStrusJaja: Poprosze o link do miejsca gdzie wskazales i wytlumaczyles jak sie 'zaoralem' bo jakos przeoczylem.
Jedyne co zauwazylem, to jak @wojna_idei na pokaz odnosi sie do porownania do taliba, jednoczesnie ignorujac wszystkie merytoryczne argumenty xD
@lewackie_japko: 100% prawda. Ja mam juz gotowa nastepna czesc
Jesli dalej bedziesz ignorowac pytania, ktore w niezbity sposob pokazuja Twoj dysonans poznawczy i hipokryzje, to zrobie liste pytan publicznie i bedziemy Cie z reszta wykopu codziennie PROSIC o odpowiedz.
I przypominam - jesli tylko uznajesz, ze istnieje jakas obiektywna rzeczywistosc (nie jestes solipsysta), to musisz juz dostrzegac to, ze nie jest mozliwe by dwie osoby urodzone w religiach o
@Kraciacho: On sprawia takie wrazenie. Jego taktyka polega na ukrywaniu problemow, pomijaniu krytyki, itp. Zobaczysz, ze mi tez pewnie odpowie wymijajaco.
Jak go skrytykowalem, to tez wycial z calej krytyki (sciana tekstu) tylko najmocniejsze porownanie i reszte zignorowal xD
Komentarz usunięty przez autora
@penszuji: Jeśli tylko dzięki temu lepiej się poczujecie, to proszę bardzo :) Ale, tak jak już Ci pisałem, wśród setek ludzi które koniecznie chciałyby ze mną pogadać, osoby świadomie zakłamujące moje wypowiedzi i wyzywające mnie od talibów i terrorystów mają
Tymczasem większość filmów i wystąpień wygląda tak:
Źródła prawicowe = prawda objawiona, tak jest napisane w książce doktora Konservy Prawicjusza, więc ma rację
Źródła lewicowe = no tak kiedyś jakiś marksista napisał, więc to nieprawda, bo 3 lata