Aktywne Wpisy

pogop +1329
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz
Anonek463 +53
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz

Choć wpis ten nie jest zbyt popularny, to moim zdaniem nieźle obrazuje manipulatorskie taktyki stosowane przez osoby niezdolne do poważnej dyskusji. Autor wpisu przekazuje swoje zniesmaczenie i żenadę związaną z sytuacji przedstawionej na obrazki poniżej, a potężni oponenci postanawiają w związku z tym kompromitującym ich poglądy obrazkiem... kompletnie olać tekst OPa i napisać coś kompletnie innego.
Bo nie mają oni po prostu argumentów na tą sytuację. Trzy obrazki na krzyż służą do 'obalania' LGBT praktycznie codziennie, ale kiedy pojawia się jeden, którego nie mogą bronić, zmieniają taktykę. Teraz nie chodzi tu już o żenadę (co jest intencją autora posta), a o WOLNOŚĆ SŁOWA I WYZNAŃ. Bo wiecie, OP w tych kilku krótkich słowach zakazał swojej ideologicznej opozycji wierzenia w coś innego niż on sam tym samym okazując swoją LEWACKĄ HIPOKRYZJĘ. A nie, czekaj, coś tu nie gra. Czyżby... panowie w komentarzach odpowiedzieli na pytanie, którego nikt nie zadał? Czyli zmienili temat?
Bo nikt przecież nie będzie bronić argumentu, żeby zakazać ludziom myśleć inaczej. Ładna taktyka, zapomniałem niestety nazwy. Jeśli spojrzysz na komentarz, to uznasz, że "kurde, faktycznie, też tak myślę" i może nawet powiążesz to z obrazkiem powyżej i uznasz, że namawia on do właśnie tej obrzydliwej rzeczy, którą tak dzielnie krytykują użytkownicy portalu. Dyskusja, argumenty, walka światopoglądów? Po co to komu, lepiej napisać OCZYWISTY FAKT, i cyk, pora na CSa, lewactwo zaorane. Pluję z całego serca.
PS: sam nie jestem zwolennikiem uogólnień, szczególnie całych dużych i zróżnicowanych grup, ale ciężko jest ich nie robić podczas pisania krótkich postów, g------a to forma dyskusji.
#bekazprawakow #religia #kosciol #fikolek #lgbt #dyskusja
źródło: comment_1597318423AQkD8WBh9E2X7XxZ7bshO8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jeśli ktoś by zaczął Was bić ze względu na wzrok nieskalany myśleniem i za to, że księża wpierniczają się do szpitali nieproszeni, to tu by się już kończyło Wasze katolickie przykazanie miłości.
Już się zresztą to wszytko kończy wtedy, gdy ktoś chce ozdobić kolorową, niegroźną i przyjazną tęczą pomniki.