Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Więc tak. Poznałem na tinderze fajną dziewczynę, pisaliśmy tydzień i umówiliśmy się na spotkanie, było całkiem spoko gadka szmatka, śmiechy, jakieś dobre jedzenie w knajpie. Dwa dni później spotkaliśmy się drugi raz, wyskoczylismy na zakupy. 3 dni później miałem wyjechać do pracy na miesiąc za granicę i liczyłem że będzie jakieś milsze pożegnanie. Kiedy odwoziłem ja pod dom powiedziała tylko "pa" i dosłownie wyskoczyła z samochodu. Odebrałem to jako "było fajnie A teraz #!$%@?" . Kiedy wróciłem do domu sama do mnie napisała czy dojechałem itp. W dzień mojego wyjazdu za granicę kontakt zaczął się mocno sypać. Odpisywala po paru godzinach A czasami nawet po dniu. Kiedy wyjechałem spytałem wprost czy mam się odczepic bo widzę że ewidentnie jestem olewany. Odpowiedziała że nie olewa tylko ma lekki kryzys i musi sobie zrobić przerwę od wszystkiego i że odezwie się za kilka dni. Po 11 dniach postanowiłem sam się odezwać ale tym razem chciałem pogadać A nie popisać. Zawsze odpisuje że ma mało czasu dla samej siebie mimo że na fb jest praktycznie dostępna cały czas. Snapy wysyła codziennie ale jak dla mnie jest to tak naprawdę nic. Nie wiem co o tym myśleć. Chyba jebne to w #!$%@?. Trochę szkoda bo jest naprawdę fajna dziewczyna i zaczynało mi na niej zależeć #tinder #logikarozowychpaskow #pytanie #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3441f50010a81b084b4a04
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Moze mieć problemy emocjonalne przez które trudno jej nawiązać relacje i dac ci do zrozumienia ze jej zależy , do tego teraz cos ją gnębi.
przed wyjazdem nie ma takich rewelacji
Dla mnie tekst "muszę sobie zrobić przerwę od wszystkiego" bardzo źle świadczy o dziewczynie: niedojrzała, i co za tym idzie mało odważna, gdyż nie umie powiedzieć wprost, że ktoś jest "emocjonalnym tamponem"/"kołem zapasowym"/"numerem 6 na liście". I tak dalej.
Zaakceptował: LeVentLeCri