Wpis z mikrobloga

#przegryw Oceńcie mój przegryw. Mieszkam w wiosce 13k mieszkancow. Nigdy nie miałem dziewczyny nawet koleżanki. 90% czasu poza szkołą i spaniem przesiedziałem przy komputerze . 20 kg nadwagi. Jestem ciągle zmęczony śpię po 12 godzin dziennie, jem syf typu kebab i inne śmieciowe zarcie. Uzależniony od Lola i energetyków. Zerowe życie społeczne i fobia społeczna
  • 23
  • Odpowiedz
@BartoszBarSeba: Zacząłbym od zmiany odżywiania się i nie picia energetyków. Bo akurat na to masz pełny wpływ. Życie społeczne ciężej ogarnąć, ale przy lepszym zadbaniu o siebie to przymajmniej nie będziesz się czuł ciągle #!$%@? żyjąc sobie sam. Aha i kebab to najgorszy syf, ja tego nie jem nawet po alkoholu. A wzorem odżywiania też nie jestem.
  • Odpowiedz
Mieszkam w wiosce 13k mieszkancow

@lukas2113: Jeśli masz ogarnięty zarobek to bardzo fajnie trafiłeś. Jak szukasz pracy tam to bardzo niefajnie trafiłeś

Nigdy nie miałem dziewczyny nawet koleżanki

Bardzo dobrze. Z samicami nie można
  • Odpowiedz
no właśnie nie dobrze bo nigdy nie zarucham

@lukas2113: Se lalkę kup, a nie w jakąś obleśny otwór mięsny swoje szlachetne prącie wkładaj. Jeszcze się nabawisz jakiejś choroby i co będzie
  • Odpowiedz
  • 0
@Smiecharz żeby zaruchac bez wyglądu totalnego Chada trzeba #!$%@? szopkę i uganiać się za księżniczkami bo same nigdy nie dadzą jakiejkolwiek znaku. A do tego czy obleśne to nie wiem
  • Odpowiedz
żeby zaruchac bez wyglądu totalnego Chada trzeba #!$%@? szopkę i uganiać się za księżniczkami bo same nigdy nie dadzą jakiejkolwiek znaku

@lukas2113: Albo machnąć banknotami przed oczami xD

A do tego czy obleśne to nie wiem

Poczytaj trochę o ludzkiej biologii. Odbywając stosunek płciowy BĘDZIESZ MUSIAŁ wejść w kontakt ze śluzem, śliną i innymi wydzielinami. Dodaj do tego potencjalnie nieprzyjemny zapach, niedokładna higiena partnerki i mi się na samą myśl
  • Odpowiedz
@lukas2113: > ciężko mi jeść co innego a jestem tak leniwy że jedynie co mogę ugotować to ryż z kurczakiem

Ja nie gotuję absolutnie nic a i tak się dużo lepiej żywię. Jest kupa gotowego żarcia w sklepach, które wystarczy jedynie odgrzać.
  • Odpowiedz