Aktywne Wpisy

tojapaweu +235
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +62
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
1. UPG remont głowicy 950 euro w Holandii
2. UPG X2 wymiana silnika, chłodnicy, kompresor klimy i od c---a pierdół ~7000 zł
3. UPG X3 no trzymajcie mnie k---a
#honda #motoryzacja
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_1597089293iaeptkOFgTRqwf3EVma6bc.jpg
PobierzTo nie jest normalnie w K24A3, żeby UPG poleciało i to tyle razy i to w 2 silnikach.
Testowane było sporo zamienników i nie załączają wentylatorów przy odpowiedniej temperaturze.
Wentylator ma się załączać, kiedy temperatura cieczy w chłodnicy osiąga 93 stopni.
Jakie masz normalnie temperatury płynu chłodniczego? W normalnym ruchu powinny być w okolicach 83-85 stopni.
ESM Accorda mówi dokładnie, że wentylator ma się włączyć przy temperaturze 93 stopnie.
źródło: comment_1597131102I6Z5vkYb6ZyZlMs1wb8FqD.jpg
PobierzOtwórz ESM'a, poszukaj informacji gdzie i przy jakich temperaturach ma się włączać wentylator.
Co z tym zrobisz, to już Twoja sprawa.
źródło: comment_1597134699xysxGYb2mSXMht6ZkShHfs.jpg
Pobierz