Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wprowadziłem teraz zasadę zarówno na #tinder, #badoo i na fejsie, że odpisuje #rozowepaski dokładnie po takim samym czasie po jakim one się odzywają do mnie. Jak #rozowypasek odpisuje mi za 5 dni to odpisuje za kolejne 5 odkąd przyszła wiadomość, a jak odpisuje po 2 tygodniach to nie odpisuje tylko blokuje. I mam #!$%@? co chce, nieważne czy jej ktoś zmarł czy potrzebuje pomocy - #!$%@?. I żadnej nie odpisze wcześniej bo nie jestem żadnym kołem i opcją zapasową. Nie jestem na każde kiwnięcie palcem. No, ale ja tak mogę zrobić bo jestem chadem lite.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f315e940010a81b084b43bc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 8
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli nieodpisują przynajmniej raz dziennie lub raz na dwa dni, to jesteś dla nich tylko dodatkiem do nudnych chwil. Wiec może być tak, że :

1. Jesteś tym chadem, ale jesteś nudny jak flaki z olejem/piszesz do nich jak matoł/mają lepszego chada. Bo wierz mi, nie każda suczka poleci na piękny kawałek mięsa, jeśli będzie on capić jak zgniły ser. Tylko jakieś płytkie debilki, bez szacunku do siebie.
2.
  • Odpowiedz