Aktywne Wpisy

IntruderXXL +377
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

czy był już wątek na temat zalet i wad mieszkania w danej części Wrocławia
myślę, że może się to przydać podczas szukania lokum
jeśli nie było, to ja mogę zacząć
Biskupin:
+ natura, zielono, parki, wały, rzeka
+ niezła komunikacja miejska
+ blisko do placu Grunwaldzkiego (PWr, UP)
- wąskim gardłem komunikacji jest most Zwierzyniecki
- stare budynki poniemieckie bądź bloki PRL
- wąskie uliczki i mnóstwo poparkowanych aut
@kuriozalny_prestydygitator: hmm ¯\_(ツ)_/¯
- jesteś sąsiadem człowieka selera
@kuriozalny_prestydygitator: z perspektywy przyjezdnego studenta to centrum miasta
w rzeczywistości dojazd autem czy komunikacją miejską, gdzieś dalej niż na plac Grunwaldzki zajmuje dużo czasu
Muchobór Mały:
+ cisza, spokój
+ Lidl, Biedra, Hala Strzegomska, apteki, usługi itp - wszystko pod nosem
+ duża ilość linii autobusowych i budowany TAT
+ bliskość
Brochów:
+ bliskość parku i terenów zielonych
+ szpital pod nosem (karetki jadą po cichu)
+ Biedra, Hert itp - są
+
A buspas w moim odczuciu pasażera dużo daje.
Food trucków teraz na Jagodnie od cholery (przy Kajdasza, Plener Beach Bar, Pizzunia, lodowe Sąsiedzi FT i Spod lady, Pickup Burger), więc nie wiem o których piszesz.
Profit teraz buduje blok z całym parterem w usługach. Naliczyłam 10 całkiem sporych, więc na pewno znowu coś fajnego się otworzy. :)
Edit: sobie
Zwycięska street (Partynice)
+ duża dostępność usług: fryzjerzy, knajpki, 3 supermarkety, 6 Żabek, Rossmany, super piekarnie, siłownia, dentyści, krawiec, przychodnia zdrowia, biblioteka, no wszystko, i to "w kupie", więc nie trzeba jeździć,
+ bardzo dobre restauracje i winiarnie
@shinX: podobno maluchem da się przejechać przez kładkę