Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
zapatrzon_w_grunt +373
Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
Czy w wieku 27 lat można jeszcze poznać normalnego faceta? Jestem po 2 dłuższych związkach, w każdym już mieliśmy poważne plany na przyszłość i za każdym razem coś się posypało. Jak znacie kogoś, komu się poszczęściło w okolicach trzydziestki/wy się wtedy zakochaliście - doradźcie coś
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2ffad20010a81b084b4028
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Co to znaczy normalny facet?
A zastanawiałaś się może czy z tobą wszystko jest w porządku?
@Kotniepies: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Każdy patyki w czyiś oczach widzi, a w swoim pale nosi ¯\_(ツ)_/¯
różową poznałem jak ona miała 30, ja 32
niecałe 3 lata później, ślub i starania o dziecko :)
porada? trochę się otworzyć, i tak łatwo nie skreślać - pierwszego spotkania, nie pamiętam - tak byłem pijany. Pierwsza randka była tragiczna, ale później jakoś poszło
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua