Aktywne Wpisy
#budowadomu #remontujzwykopem #panidomu #zlotaraczka da się te kostki zamontować w takim WC? Jak nie to co kupić?
kiszony_Pomidor +85
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Nie wiem gdzie mam szukać chłopaka. Odczuwam też co raz większą frustrację seksualną przez co ciągle chodzę spięta. Internetowe znajomości mnie średnio interesują. Z wyglądu nie jest ze mną chyba źle, bardzo też o siebie dbam. Z charakteru trochę gorzej.Przez znajomych nikogo nie poznam bo nie mam ich zbyt wielu. W pracy też nie, bo nie pracuje i nie ma nic dla mnie w moim małym mieście póki co. Nie wiadomo też czy otworzą uczelnie. Z resztą na kierunku też mam nie wielu facetów, a jestem dość nieśmiała, a nawet lękliwa więc nie zagadam. Coraz częściej prześladują mnie mysli, że zostanę starą panną z kotem. Że marnuje czas, podczas gdy jestem w najlepszym wieku dla kobiety i ktoś może jeszcze zwrócić na mnie większą uwagę.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2fee3c0010a81b084b3ffc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: nie ma chłopków dla ludzi z Twoim wykształceniem i zainteresowaniami widocznie xD
@AnonimoweMirkoWyznania: w------r, to tak doraźnie, a miłość do kogoś sama przyjdzie prędzej, czy później. Uczelnie pewnie będą działać od jesieni, od września młodsi będą testować, to Wy już przyjdziecie na gotowe ;) Cierpliwości.
@nabbek: XD
wy chyba sami nie wierzycie w te bzdury
Komentarz usunięty przez autora
W kręgu zainteresowań. Jak nie masz żadnych to trudno. Nikt nie lubi nudnych ludzi
@AnonimoweMirkoWyznania: bo? Przecież jak założysz konto na tinderze to codziennie będziesz mogła wychodzić na kawę z innym
Nie ogarniam tego...
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Potrzebuje bliskości a nie zabawek
@InterferonAlfa_STG: twoje słowa dały mi do myślenia
Musisz się zdecydować, albo "wychodzisz do ludzi" albo otwierasz się na znajomości internetowe.
Teraz to brzmisz jak księżniczka zamknięta w wieży i narzekająca, że nie ma księcia chcącego ją uwolnić.
Życie, to nie bajka
Zaakceptował: LeVentLeCri