Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie wiem gdzie mam szukać chłopaka. Odczuwam też co raz większą frustrację seksualną przez co ciągle chodzę spięta. Internetowe znajomości mnie średnio interesują. Z wyglądu nie jest ze mną chyba źle, bardzo też o siebie dbam. Z charakteru trochę gorzej.Przez znajomych nikogo nie poznam bo nie mam ich zbyt wielu. W pracy też nie, bo nie pracuje i nie ma nic dla mnie w moim małym mieście póki co. Nie wiadomo też czy otworzą uczelnie. Z resztą na kierunku też mam nie wielu facetów, a jestem dość nieśmiała, a nawet lękliwa więc nie zagadam. Coraz częściej prześladują mnie mysli, że zostanę starą panną z kotem. Że marnuje czas, podczas gdy jestem w najlepszym wieku dla kobiety i ktoś może jeszcze zwrócić na mnie większą uwagę.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2fee3c0010a81b084b3ffc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odczuwam też co raz większą frustrację seksualną przez co ciągle chodzę spięta

@AnonimoweMirkoWyznania: w------r, to tak doraźnie, a miłość do kogoś sama przyjdzie prędzej, czy później. Uczelnie pewnie będą działać od jesieni, od września młodsi będą testować, to Wy już przyjdziecie na gotowe ;) Cierpliwości.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Siedzisz w domu i marudzisz

Musisz się zdecydować, albo "wychodzisz do ludzi" albo otwierasz się na znajomości internetowe.

Teraz to brzmisz jak księżniczka zamknięta w wieży i narzekająca, że nie ma księcia chcącego ją uwolnić.

Życie, to nie bajka
  • Odpowiedz