Wpis z mikrobloga

@prosty_banan: Początki jego działalności na yt to lanie wody, oraz januszko-cfaniaczkowanie. Obecnie prezentuje wyższy poziom, ale wielu się do niego zniechęciło na początku, i tak zostało. Widać że bierze do siebie krytykę, na początku udawał mechanika, to wkurzało ludzi, teraz otwarcie mówi że mechanikiem nie jest i nigdy nie był.
Jego nowe odcinki są całkiem niezłe, myślę że wielu z tych zniechęconych by się przekonało.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: W jego przypadku wszystko jest na kredyt. Jak się go słucha to taki trochę mówca motywacyjny samochodówki, ale to jemu nie umniejsza, wybił się mówiąc o najbardziej popularnych samochodach w Polsce i robił show pod jedne z najprostszych układów mechanicznych jakie występował w motoryzacji. Dziwne, na jego kanale głównie królują samochody z grupy VAG.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: Kręci się wokół VAG-a bo to zarazem najprostsza i najpopularniejsza marka w Polsce. A jak coś jest popularne to jest oglądane i jest hajs. Bodajże w serii "Dzwine historie warsztatowe" miał samochód z rozebranym silnikiem i włożonym do bagażnika przez kilka miesięcy, gdzie jest faktura? Gdzie są dowody na winę warsztatu "noname"? A silnik wyglądał jakby ktoś go po prostu z amatorów mechaniki rozebrał i nie potrafił złożyć. Żyć
  • Odpowiedz
@prosty_banan: Jak widzisz po opiniach negatywnych, ludzie sa po prostu debilami.

Nikt nie jest bezbłędny i nie raz m4k sie do tego przyznawał ale hejt jaki sie na niego skierował był przeogromny.

No ale co poradzić jesli po mojej kolizji z gosciem ktory w--------l mi sie na skrzyżowaniu na czerwonym 99% komentarzy hejtujacych dotyczyły mnie bo nie powinienem na żółtym wjeżdżać albo za słabo zareagowałem. I to nie w stylu ze popracujesz
  • Odpowiedz
@p.....n: Nie dziwie sie teraz, ze wykopki nosza miano odklejonych, intelektualnie sfrustrowanych i zakompleksionych gadaczy od wszystkiego xD Myslalem zawsze, ze tu bedzie ostoja rzeczywistosci, a jedyne co spotkalem to mieszanka multikulti obyczajowo odklejonych fapaczy z troll bananami na czele, na informatykach nieskalanych gorycza konczac xDDDD Zawsze wiedzialem, ze zyje w symulacji. Lecz nie wiedzialem jak bardzo spie*dolonej xD Nie analizujcie tego zbytnio, bo i tak tego nie zrozumiecie zadufane
  • Odpowiedz