Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zawsze było dla mnie to abstrakcyjne, nie sądziłem, że tak to powinno się robić, uważałem, że to samo przychodzi i po prostu jest. Ale co jakiś czas widziałem w niektórych wpisach różowych, że to jednak ma sens i jest ważne. Chodzi mi o najzwyklejsze zapytanie się różowej, czy chce ze mna chodzić albo być ze mną? Co myślicie o tym? Bo te różowe we wpisach pisały, ze niby są w związkach, ale tak jakby nie, bo nigdy nie pytał o to jej facet. Warto?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2e83b60010a81b084b3db1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 6
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: takie pytanie to w podstawówce można zadawać xD, jeżeli coś jest to samo to przejdzie w związek bez żadnych idiotycznych pytań, ja gdybym usłyszał pytanie "czy chcesz ze mną chodzić" to pierwsze co bym zrobił to bym parsknął śmiechem xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie chcę, żeby to zabrzmiało jak ironia itp. ale IMO to zależy ile masz lat. Takie "będziesz że mno chooodzić??" to trochę mało dojrzałe od pewnego wieku. Raczej to wynika samo z siebie i jest oczywiste, kiedy dwie osoby zaczynają tworzyć związek.
Jak już musi być "oficjalnie" to moim zdaniem lepiej to ubrać w poważniejsze słowa (ale bez patosu i żeżu-"romantyzmu" bo to też takie trochę...).
Bo ja wiem, na
  • Odpowiedz