Wpis z mikrobloga

Czy jestem z-----y, jeżeli boję się założyć #tinder ze względu że zobaczy mnie tam ktoś znajomy? W sumie nie mam nic do stracenia. I tak czuję się jak g---o, więc brak par nie zmieni mojej samoocen. A może trafi mi się jakaś #szaramyszkadlaanonka 2/10.
#przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zebany98: To nie jest aplikacja do ruchania, ma tylko taką renomę, ludzie też poznają się na związki. To jak w życiu, różni ludzie szukają różnych rzeczy, musi trafić swój na swego. Wzrost nie jest jedynym wyznacznikiem.
  • Odpowiedz
@Zebany98: na tinderze chyba tylko.
Nie znam nikogo w moim wieku (40), ani w wieku moich bratanic i bratanków (20), kto miałby z tym problem. Jak szukasz wśród insta atencjuszek, to się nie dziw, ze Ci wytkna wszystko, co możliwe.
Jeśli masz niska samoocenę, to się nie pchaj na portale randkowe, bo tylko się zdolujesz. Szukaj na wsi u ciotki lub babci
  • Odpowiedz
@Zebany98: Jeśli uważasz się za nieatrakcyjnego/zaniedbałego to przed wbiciem na taką apke może popracuj nad wyglądem. Siłka, może jakieś dobre ciuchy żeby nie musieć matchować się z jakimiś orkami, bo związek z takim doprowadzi Cię w końcu do frustracji seksualnej a to już chyba psycha siada.
  • Odpowiedz
@whitecash: Jestem raczej zadbany, dobrze się odżywiam, bmi w normie, staram się ćwiczyć jakieś pomki + podciąganie. Główny problem to niski wzrost. Zresztą ostrasza mnie właśnie ta renoma tindera, jako aplikacja do ruchania. Bo nie o to mi chodzi. Chciałbym się w końcu przełamać i pierwszy raz w życiu umówić na randkę. (22 lata xd)
  • Odpowiedz
Właśnie taki mam zamiar. Nie ma sensu napalać się że wyjdzie z tego jakiś związek, skoro nie mam żadnego obycia z kobietami.

@Zebany98: super. Najgorzej jak sobie zbyt wiele obiecujesz po spotkaniu. „Treningi” na luzie są polecane przez psychologów, żeby nabrać pewności siebie i oswajać się z nowymi sytuacjami.
Moj brat i koledzy ze szkoły trenowali pewnosc siebie na „wiejskich” (a raczej „podmiejskich”) dyskotekach. Ale to było 20 lat temu,
  • Odpowiedz
@Zebany98: Tyle że te Twoje 173 to wcale nie jest jakoś bardzo mało, według mnie to już spoko. Przy różowej mającej +- 163cm macie spoko różnice. Ewentualnie możesz zainwestować w jakieś buty sportowe co dodają trochę wzrostu, to zawsze Ci trochę może samooceny podbudować. A apka mimo renomy jak każda inna - co człowiek to inne podejście do tego po co robi konto, na pewno coś dla siebie znajdziesz. (
  • Odpowiedz
@Zebany98: jesteś zdrowy na umyśle? Co cię obchodzi zdanie innych? A nawet jeśli obchodzi to myślisz, że będą cię oceniać negatywnie za posiadanie konta? W------e, ja znajome dzoewczymyy specjalnie daje w prawo i później piszę czasami żartobliwie
  • Odpowiedz