Wpis z mikrobloga

@michal__q: Pytanie mam. Po co Ci ta wiedza (oprócz ciekawości)? Podejrzewam po tym co napisałeś, że jesteś zdrowy i nawet kataru nie miałeś, co Ci to da oprócz wydania kasy i zaspokojenie swojej ciekawości? Wychodzi pozytywnie/negatywnie i? XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@szyryfyry1: Może chcieć wiedzieć czy już nie przeszedł. Jak ma przeciwciała to przez najbliższe 2-3 miesiące może chodzić na wesela bez ryzyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michal__q: z tego co kojażę tam jest duży margines błędu, sam chciałem je robić bo przeszedłem dziwną infekcję w marcu po kontakcie z osobą którą wróciła z Włoch, ale poczytałem to odpuściłem bo wynik nigdy nie jest 100% pewny
  • Odpowiedz
@zagu: Ale.. Hahaha.. No dobra przeszedł powiedzmy bezobjawowo (xD) ma przeciwciała, chodzi gdzie chce i robi co chce (jakby tersz nie mógł xD) i "nie zachoruje przez 2/3 miesiące" jakie to ma znaczenie w przypadku gdyby tych przeciwciał nie miał, robił co chciał i się zaraził na jednym z tych wesel bezobjawowo? XDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szyryfyry1: Znaczenie ma takie, że jest mniejsze ryzyko że przeniesie wirusa na kogoś innego (na przykład na swoją rodzinę). Z resztą to jego kasa. Jak chce wiedzieć to jego sprawa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz